Vanaf 40 euro gratis verzending in Nederland & vanaf 60 euro gratis verzending naar België.

Proefpakket

“In de stad, voor de stad.”

Hier is alle informatie over ons proefpakket.

Het proefpakket lijkt ons de meest laagdrempelige manier om onze (eerlijke) producten uit te proberen. Om iedereen geleidelijk toegang te geven, hebben we een wachtlijst. Uiteraard is de inschrijving op de wachtlijst geheel vrijblijvend.

Meld je hier aan voor het proefpakket!

Het proefpakket is vooralsnog alleen beschikbaar voor inwoners van Amsterdam.

Na aanmelding krijg je een persoonlijk bericht, waarin we een indicatie zullen geven over de leveringsdatum van je proefpakket. 

Wat zit er in het proefpakket?

Een proefpakket is een makkelijke manier om onze heerlijke paddenstoelen te proberen. Voor maar 12,50 euro krijg je eenmalig minimaal 750 gram dagverse paddenstoelen thuisbezorgd. We proberen altijd twee verschillende soorten paddenstoelen in ons proefpakket te stoppen.

Onze proefpakketten zijn altijd dagvers maar komen voort uit overproductie. De overproductie is wat overblijft en wat we via onze vaste klanten niet kwijt kunnen.

Alles hierna overblijft, wordt via proefpakketten verdeeld of gedroogd.

Tuintje van Adam wil zo voedselverspilling tegengaan.

 

Alles in het proefpakket is dagvers! Op de verpakking staat de dag van oogst vermeld, tot hoelang het minimaal houdbaar is en uiteraard welke soorten er in het proefpakket zitten.

We komen op de afgesproken tijd langs, gewoon op de fiets.

Ik heb me aangemeld, wat nu?

Een week voordat we het proefpakket komen leveren, ontvang je van ons een bericht, waarin we een betaallink sturen en aangeven rond welk tijdstip je ons kunt verwachten.

Bevalt het proefpakket? Dan kan je een abonnement nemen om op regelmatige basis paddenstoelen te ontvangen. Hiermee ontvang je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een vaste hoeveelheid aan door jou geselecteerde paddenstoelen. 

Kijk hier voor onze abonnementsvormen.

Wil je ons volgen?

Tuintje van Adam kan je volgen om de laatste updates te ontvangen.