Levertijden

“Wil je de op maat gemaakte producten direct na inoculatie thuis ontvangen? Stuur ons een berichtje en we verzenden het direct.”

Levertijden paddenstoelen

Tuintje van Adam is een stadsboerderij en levert enkel haar verse producten in Amsterdam. Wij hebben diverse verse paddenstoelensoorten op (kleine voorraad), voor grootgebruikers (10 kg per week) hebben we een aanlooptijd van gemiddeld 1 maand.

Voor Amsterdammers kunnen we in principe binnen 1 à 3 werkdagen aan huis leveren. 

Heb je nog vragen over actuele levertijden? Neem contact met ons op en we kijken direct voor je. Neem hier contact met ons op.

Levertijden paddenstoelen diy kits

Tuintje van Adam probeert de bestelde producten zo snel mogelijk te verzenden naar onze klanten. Ook proberen we een constante voorraad aan te houden voor onze webwinkel. Door ons hoge doorloopsnelheid kunnen we de meeste producten als growkits en broed binnen een 1 à 2 werkdagen versturen. 

Er zijn ook producten die we op maat moeten kweken en dan zijn we afhankelijk van moeder natuur en hoe snel bijv. het kolonisatieproces van de soort is. 

Als leidraad kan je de volgende maximale wachttijden hanteren. 

 
*De 1 werkdag is als we iets op voorraad hebben en niet op maat moeten kweken.


Wil je niet wachten en het kolonisatieproces zelf thuis zien gebeuren dat kan natuurlijk ook. Het is voor ons elke dag fascinerend om dat van dichtbij te zien. Echter ook dan hebben we een wachttijd voor sommige producten. We zijn een stadsboerderij en hebben specifieke productiedagen. 

Hieronder de levertijden voor de geïnoculeerde producten. Let op: de producten zijn nog niet stabiel  en daarmee is de kans op besmettingen hoger. 

Als leidraad kan je de volgende maximale wachttijden hanteren.

  

Heb je nog vragen over actuele levertijden? Neem contact met ons op en we kijken direct voor je. Neem hier contact met ons op.

Wil je ons volgen?

Tuintje van Adam kan je volgen om de laatste updates te ontvangen.