Horeca-informatie

“In de stad, voor de stad.”

Tuintje van Adam is een biologische kwekerij gevestigd in het hart van Amsterdam. Het hele jaar door groeien wij hier onze paddenstoelen en microgreens voor de Amsterdamse horeca. Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg & liefde geteeld door Amsterdammers voor Amsterdammers. 

Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de producten en diensten die we leveren aan de Amsterdamse horeca. 

Bestellen

Wil je direct producten bestellen en/of de actuele prijzen van onze paddenstoelen en microgreens bekijken, dan kan je dat hier doen. Heb je een spoedbestelling, klik dan hier.

Proefpakket

De Amsterdamse horeca bieden we de mogelijkheid aan om een proefpakket aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend en kan hier aangevraagd worden. 

Levering

We leveren 2 keer per week, gewoon op de fiets. De vaste bezorgdagen zijn dinsdag en vrijdag. Op onze vaste bezorgdagen is de levering altijd gratis. Klik hier om meer te lezen over onze bezorgmethode.

Voor spoedbezorgingen rekenen we 15 euro toeslag.

Workshops

Voor onze Amsterdamse horeca bieden we workshops aan om zo meer achtergrondinformatie over onze paddenstoelen en microgreens te geven. Dit doen we bij jullie op locatie. Tijdens deze workshop leggen we alles uit over de verschillende soorten paddenstoelen en microgreens die wij kweken.

We doen dit, omdat wij graag onze kennis en passie over onze producten delen. Een workshop duurt 3 uur en kost 450 euro. 

Ben je een vaste klant van Tuintje van Adam dan zal deze training gratis worden aangeboden!

De workshop is geschikt voor maximaal 12 personen. Kik hier voor meer informatie over onze workshops.

Display

Paddenstoelen en microgreens zijn wonderlijke, natuurlijke verschijningen. Hun groei is fascinerend om van dichtbij te zien. Wij weten het, want we zien het dagelijks!

We bieden op maat gemaakte transparante displays aan voor paddenstoelen en microgreens. Dit doen we (momenteel) alleen voor de horeca van Amsterdam. We leveren de paddenstoelenblokken kant en klaar aan; ze zijn direct klaar om te “fruiten” en na een paar dagen zijn ze klaar voor de oogst. 

Wil je meer weten over onze displays voor paddenstoelen en microgreens, klik dan hier.

Duurzaamheid

Tuintje van Adam wil zo duurzaam mogelijk opereren en probeert  o.a. voedselverspilling tegen te gaan. Het op maat telen van producten is volgens ons één van de manieren om voedselverspilling tegen te gaan. 

Onze producten zijn dagvers en binnen de ring van Amsterdam gegroeid en geteeld. Wij opereren zoveel mogelijk duurzaam en circulair. Leer hier meer over onze groene werkwijze.

Wees onderdeel van deze revolutie en groei samen met ons gezond en circulair voedsel voor de stad!

Wil je ons volgen?

Tuintje van Adam kan je volgen om de laatste updates te ontvangen.